Breaking News:

Chord Gitar

Lirik dan Chord Kunci Gitar Gede Roso - Abah Lala

Berikut chord kunci gitar dan lirik lagu 'Gede Roso' yang dinyanyikan oleh Abah Lala.

TRIBUNAMBON.COM - Berikut chord kunci gitar dan lirik lagu ' Gede Roso' - Abah Lala.

Reff:

Am Em
Gede roso
F
tresno iki tulus

C
kanggo sliramu
Dm G
yo mung ono kowe

E
ning atiku..
Am Em
Nanging loro

F
yen roso sayangku
C
mbok sio sio
Dm G
wani sumpah tresnaku mung
C
kanggo kowe..

Intro: Am Em F C

Dm G C..

C Em
Kudu piye maneh
Am Em
anggonku mbuktekke
Dm
tresno iki tulus
G
ra mung nggo dolanan..

C Em
Wis tak perjuangke
Am Em
nganti bingung kudu piye
Dm
pengenku mung siji
G C
nyenengke atimu..

Dm G
Opo kurang percoyo
Em Am
opo kurang bukti
Dm
kabeh wis tak lakoni
G
kudune kowe ngerteni..

Reff:
Am Em
Gede roso
F
tresno iki tulus
C
kanggo sliramu
Dm G
yo mung ono kowe

E
ning atiku..
Am Em
Nanging loro
F
yen roso sayangku
C
mbok sio sio

Dm G
wani sumpah tresnaku mung
C
kanggo kowe..

Halaman
12
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved