Chord Lagu

Chord Gitar dan Lirik Lagu Tak Ikhlasno - Happy Asmara, Lengkap dengan Link Download MP3

Berikut adalah chord gitar dan lirik lagu Tak Ikhlasno yang dipopulerkan oleh Happy Asmara lengkap dengan link download lagu.

Youtube/Happy Asmara Music
Berikut adalah chord gitar dan lirik lagu Tak Ikhlasno yang dipopulerkan oleh Happy Asmara lengkap dengan link download lagu. 
TRIBUNAMBON.COM - Berikut adalah chord gitar dan lirik lagu Tak Ikhlasno yang dipopulerkan oleh Happy Asmara.
Chord lagu Tak Ikhlasno - Happy Asmara
 [Intro]
C G Am Em
F C Dm G
  
[Verse]
C        G
Sepine wengi iki
Am       Em
Ngeridu ati
F             C      Dm
Seng tansah kelingan sliramu
  G          C
Kowe ninggal aku..
 
C       G
Ademe howo iki
    Am           Em
Nggowo loro sing kang nyoto
   F            C
Mergo nyawang kowe
   Dm   G      C   F G C
Gandeng karo liyane..
 
       Am          Em
Yen pancen iki wis garise
 F               C
Aku ikhlas lahir batine
  Am           Em
Kabeh kudu tak lalekne
    F              G
Masio.. abot sanggane..
 
 
[Chorus]
        C        G       Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em            F
   Amergo di tinggal pergi
          C       Dm
   Tapi loro ati iki
          G        C
   Amergo di khianati..
 
              G        Am
   Yen pancen uwis garise
           Em            F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C           Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G       C
   Sak lawase..
  
[Instrumental]
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C..
  
[Verse]
C       G
Ademe howo iki
    Am           Em
Nggowo loro sing kang nyoto
   F            C
Mergo nyawang kowe
   Dm   G      C   F G C
Gandeng karo liyane..
 
       Am          Em
Yen pancen iki wis garise
 F               C
Aku ikhlas lahir batine
  Am           Em
Kabeh kudu tak lalekne
    F              G
Masio.. abot sanggane..
  
[Chorus]
        C        G       Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em            F
   Amergo di tinggal pergi
          C       Dm
   Tapi loro ati iki
          G        C
   Amergo di khianati..
 
              G        Am
   Yen pancen uwis garise
           Em            F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C           Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G       C
   Sak lawase..
 
        C        G       Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em            F
   Amergo di tinggal pergi
          C       Dm
   Tapi loro ati iki
          G        C
   Amergo di khianati..
 
              G        Am
   Yen pancen uwis garise
           Em            F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C           Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G       C
   Sak lawase..

Halaman
Editor: Fitriana Andriyani
Sumber: Tribun Ambon
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved