Breaking News:

Chord Lagu

Chord Lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) - Happy Asmara 'Sak Tenane Aku Sayang'

Berikut chord lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) yang dipopulerkan oleh Happy Asmara. Lagu ini dirilis pada Agustus 2020.

Penulis: larasati putri wardani | Editor: Citra Anastasia
Tangkap Layar Akun YouTube FORTUNA ENTERPRISE
Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) - Happy Asmara. 

TRIBUNAMBON.COM - Berikut chord lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) yang dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Lagu ini dirilis pada Agustus 2020 dikanal YouTube FORTUNA ENTERPRISE.

Video klip lagu ini telah dilihat lebih dari 17 juta viewers.

Baca juga: Chord Lagu Lemah Teles - Happy Asmara, Kowe Mbelok Ngiwo Nengen, Tanpo Ngawaske Mburi

Baca juga: Chord Gitar Lagu Wes Tatas - Happy Asmara, Layangan Sing Tatas, Tondo Tresnoku Wis Pungkas. . .

Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) - Happy Asmara

Intro: C Am Dm G
           Em Am G F Fm G

C        Am
Cobo tak kuat-kuatke
                   Dm
Weruh kowe karo dekne
               G
Bisoku amung dongakne
                  C
Mugo langgeng selawase..
C                     F
Lungamu ninggal kenangan
                  G
Tekamu ngirim undangan
                    C  C7
Medhotke tali katresnan..

                  F
Yen pancen kuwi dalane
                  G
Tak trimo keputusane
               C
Aku tak golek liyane..

Int. Dm G C C7

Reff :
       F
Sak tenane aku sayang
     G
Jero ning atiku iki
C           C7
Wegah kelangan..

         F
Tak ikhlasne kowe ngilang
  G
Senajan biyen kowe
        C         C7
Wis tau tak sayang..

Halaman
123
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved