Chord Gitar

Chord Gitar Sewu Kuto - Didi Kempot: Sewu Kuto Uwis Tak Liwati

Berikut chord gitar dan lirik lagu 'Sewu Kuto' - Didi Kempot: sewu kuto uwis tak liwati.

Freepik
gitar chord ilustrasi 

TRIBUNAMBON.COM - Berikut chord gitar dan lirik lagu 'Sewu Kuto' - Didi Kempot.

[Intro] C Em F G C

C Em
Sewu kuto uwis tak liwati
F C G
Sewu ati tak takoni
C Em
Nanging kabeh podo ra ngerteni
F C G
Lungamu neng endi
Am F
Pirang taun anggonku nggoleki
C G C
Seprene durung biso nemoni

[Interlude] Am Dm G C

[Reff]

Dm G C Am
  Wis tak cobo nglaliake
F G C
  Jenengmu soko atiku
F G C G Am
 Sak tenane aku ora ngapusi
Dm G C F G C
  Isih tresno sliramu

[*]
C Em
Umpamane kowe uwis mulyo
F C G
Lilo aku lilo
C Em
Yo mung siji dadi panyuwunku
F C G
Aku pengen ketemu

[#]
Am F
  Senajan sak kedeping moto
C G C
  Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

[Intro] Em F C
Am G C

[Kembali ke Reff, *]

Am F
Senajan wektu mung sedelo
C G C
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

 

 
Penulis: sinatrya tyas puspita
Editor: Fitriana Andriyani
Sumber: Tribun Ambon
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved